Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Ломаченко висловив прихильність до УПЦ (МП), порівнявши її із золотом

    Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко вкотре продемонстрував схвалення УПЦ (в єдності з МП). За його словами, УПЦ (МП) це, як золото, яке очищається.

    Дворазовий олімпійський чемпіон в інтерв’ю наближеному до УПЦ (МП) виданню “СПЖ” називає УПЦ (в єдності з Моспатріархатом) “нашою церквою”, яка має стати “золотою та квітучою”.

    “Те, що відбувається навколо, звичайно, це неприємно, 100% так не повинно бути. Боляче дивитися на це, дуже боляче. З якого б погляду ми на це не дивилися, так точно не повинно відбуватися”, – сказав Ломаченко.

    “Я дуже давно слухав одну пісню, і нещодавно вона знову попалася мені в плейлисті. Я почув там такі слова: “Очистити золото від домішок”. Це те, що сьогодні відбувається з нашою церквою. Зараз саме золото очищується від домішок. Якою я бачу нашу православну церкву в майбутньому? Золотою та квітучою”, – пояснив боксер.

    Крім цього Ломаченко назвав Онуфрія “дуже світлою людиною”.

    Нагадаємо, Боксер Ломаченко неодноразово виявляє свою прихильність до УПЦ (в єдності з Московським патріархатом). Ломаченка також включили до реєстру держзрадників за репост антиукраїнської проповіді. Після повномасштабного вторгнення рф Ломаченко відмовився звинувачувати Росію у війні, сказавши, що “йому складно пояснити” ситуацію в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне