Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Чудо в монастирі ПЦУ: російська ракета не розірвалася під час ракетної атаки

    Учора під час жахливої ракетної атаки на Київщину, в Межигірському монастирі ПЦУ сталася надзвичайна подія – російська ракета, яка падала неподалік від храму, не спрацювала і не розірвалася.

    Про це розповів священник ПЦУ Віталій Матіящук.

    Архимандрит Спиридон, настоятель монастиря, завжди молився про захист для всіх українців від ворожих ракет. Під час вчорашньої молитви, раптово впала одна з найнебезпечніших російських ракет Х-101 поруч з храмом. Неймовірно, але ракета не розірвалася, не завдавши ніякої шкоди.

    «Фахівці вибухотехніки, які приїхали забирати уламки засвідчили, що ймовірність щоб ця ракета впала і не спрацювала детонація дуже дуже мала. У подібних випадках заряд детонує з ймовірністю майже 100%», – йдеться в дописі.

    Священник ПЦУ каже, що цей випадок є черговим проявом Сили Господньої, явленням Його чудес і свідченням, що Господь з нами в цій війні.

    «Незважаючи ні на що ми повинні не втрачати віру і молитись про перемогу над супостатом і настанням миру. Молитись за наших воїнів і за мирне населення, щоб всі залишились живими, неушкодженими і здоровими», – підсумував він.

    Нагадаємо, предстоятель ПЦУ відвідав ставропігійну парафію с. Лугини, що на Житомирщині. Також у Луцьку на території одного з храмів ПЦУ провели ярмарок на підтримку дітей з важкими недугами.

    Найсвіжіше

    Популярне