П’ятниця, 26 Липня, 2024
Бiльше

    У день миру ПЦУ звертається до Бога про перемогу над ворогом і встановлення справедливого миру

    Українці прагнуть справедливого миру та повернення суверенності, йдеться в дописі ПЦУ в соцмережі.

    “Сьогодні, в Міжнародний день миру, ми хочемо засвідчити, що українці як ніхто інший – прагнуть миру. Але миру не будь-якого, а справедливого. Бо будь-який мир, по суті, не є миром, а є поступкою, обманом, ілюзією, чимось тимчасовим і непевним. Хіба є справжній мир на окупованих росією територіях? Хіба мирно і безпечно живуть там українці? Хіба мають права і свободи? Який то мир – у неволі?..

    Нам потрібен мир справедливий, а відтак довготривалий – з поверненням всіх наших Богом даних і законом визначених територій, з визнанням і повагою до нашої суверенності і незалежності, звільненням від ярма «русского міра» і його темряви духовного рабства, з обов’язковим покаранням усіх причетних до реалізації цього глобального людиноненависницького злочину і з подальшим відновленням зраненої України. А утвердження такого справедливого миру можливе лише в разі повної нашої перемоги над ворогом.

    Молитвами і заступництвом всіх святих землі Української, Господи Ісусе Христе, Боже наш, помилуй народ наш і дай йому перемогу над супротивниками та справедливий мир утверди! Амінь.”

    Найсвіжіше

    Популярне