Субота, 18 Травня, 2024
Бiльше

    Папа Франциск зустрівся з українською молоддю

    Під час зустрічі з українською молоддю Папа Франциск запевнив у своїй молитві за Україну та перепросив за “неспроможність зробити щось більше”.

    Про результати зустрічі української молоді з УГКЦ і РКЦ зі Святішим Отцем Франциском в Апостольській нунціатурі в Лісабоні інформує пресслужба Української греко-католицької церкви.

    “Ця зустріч була дуже емоційна. Папа уважно слухав і вдивлявся, втирав сльози української молоді, яка прийшла розповісти йому правду про війну, про те, що росія руйнує життя в Україні. Папа Франциск дуже коротко говорив, запевняючи у своїй молитві за Україну. Також Святіший Отець перепросив молодь за свою неспроможність зробити щось більше, наголошуючи, що зло дуже жорстоке”, – зазначив заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Роман Демуш.

    У зустрічі з Франциском узяли участь 500 молодих людей. Молодь подарувала Папі символічні подарунки – сніп пшениці, коровай, зарваницьку воду, говорячи про те, що сьогодні в Україні існує небезпека загинути не лише від російських ракет і куль, а й від голоду.

    Нагадаємо, Папа Римський заявив, що Європі не вистачає креативу для врегулювання війни в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне