Понеділок, 20 Травня, 2024
Бiльше

    Вірменська Апостольська Церква в рф підтримує війну проти України

    Не тільки РПЦ показує всебічну підтримку злочинів Кремля. Не пасе задніх і Вірменська Апостольська Церква. У вірменській апостольській церкві в Москві відбулася церемонія „благословення“ створеного вірменського батальйону „АРБАТ“, бійці якого вирушають воювати до України.

    Про це повідомляє kavkazplus.com.

    Сумнозвісний своїми звірствами проти мирного грузинського населення Абхазії вірменський батальйон ім. Баграмяна – вже не єдине вірменське бандформування, що бере участь у сепаратистській війні та агресії проти суверенної держави. Криваві «традиції» вірменських бойовиків на території України мають намір продовжувати бойовики-вірмени, які сформували за допомогою Кремля та тих самих абхазьких сепаратистів батальйон «АРБАТ».

    Заяву, присвячену формуванню цього вірменського батальйону «Арбат» для війни проти України та благословення з боку Ечміадзіна вірменів на цю злочинну війну опублікувала сепаратистська т.зв. «Інтернаціональна бригада «Пятнашка» у своєму телеграм-каналі

    Благословляє вірменських найманців та сепаратистів на агресію проти суверенної держави України та українського народу Вірменська апостольська церква – тобто Ечміадзін.  Так само як Ечміадзін благословляв бойовиків батальйону ім. Баграмяна на війну проти Грузії та грузинського населення Абхазії.

    Чи це не є доказом того, що претензії Ечміадзіна на кілька сотень грузинських церков на території Грузії – зовсім не безневинні? За цими претензіями стоїть готовність у будь-який зручний момент «благословити» вірменських бойовиків на війну проти Грузії та захоплення грузинських земель та грузинських святинь.

    Сформовано батальйон «АРБАТ» саме зараз не випадково. Швидше за все, його значну частину складуть «арцахські» сепаратисти і ті, хто має намір пізніше брати участь у реваншистській війні з «відвоювання» азербайджанського Карабаху.

    Ці бойовики проходитимуть «обкатку» в Україні, щоб потім, мабуть, як сподіваються творці батальйону, перекинуті на Південний Кавказ, коли там розгориться війна.

    Найсвіжіше

    Популярне