Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки: Наша спільна мета — надихати нашу молодь

    Архиєпископ Американський Елпідофор відвідав церемонію випуску старшокласників у підготовчій школі Святого Димитрія в Асторії, штат Нью-Йорк, 9 червня 2023 року.

    Як повідомляє orthodoxtimes.com, єрарх наголосив на важливості освіти та збереження грецької мови, культурної спадщини і духовних коренів. Архієпископ Елпідофор обіцяв зробити все можливе для покращення навчального закладу та підтримки його ініціатив, які сприятимуть успіху випускників.

    В своїй промові він закликав випускників знайти в собі місце для роздумів і внутрішнього спокою, щоб знайти свій шлях у житті. Також, архієпископ звернув увагу на важливість маленьких дій і їх впливу на наше життя, наголошуючи на значенні вчинків доброти і милосердя у наших стосунках з іншими людьми.

    Архієпископ Елпідофор підкреслив, що наші дії, слова і думки мають вагу і впливають на нас і тих, хто нас оточує. Закликавши випускників зорієнтуватися на любов, співчуття, емпатію, альтруїзм і милість, архієпископ висловив надію, що вони побудують світлу майбутнє для нашого світу.

    Нагадаємо, Архієпископ Охридський очікує Томос про автокефалію від патріарха Варфоломія. Також парафія УПЦ США пожертвувала 29 000 доларів на лікування бійців ЗСУ.

    Найсвіжіше

    Популярне