П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Болгарська православна церква збирає пожертви для лікування дітей в лікарні

    Святий Синод Болгарської Православної Церкви розпочав благодійну акцію “Діти допомагають дітям” для збирання коштів на лікування та догляд за понад 600 дітьми з усієї країни, які проходять лікування у відділенні отоларингології ISUL Hospital.

    Акцію зі збору коштів офіційно відкрили 1 червня концертом та благодійною виставкою в Софії. Кошти, зібрані з ініціативи, будуть передані відділенню дитячої отоларингології UMBAL “Цариця Йоанна – ISUL”, передає doxologiainfonews.com

    Митрополит Ловчанський Гавриїл, який є керівником культурно-освітнього відділу Синоду, побажав успіхів акції та заохотив тих, хто бажає допомогти, активно долучитися до кампанії.

    До заходу долучилися обдаровані діти-співаки та інструменталісти, які присвятили свій талант хворим одноліткам.

    Акція зі збору коштів підтримає потреби ISUL у коштах на ремонт та покращення умов у дитячому відділенні, що допоможе відокремити дітей з інфекційними захворюваннями від тих, хто потребує звичайного лікування.

    Нагадаємо, паломники УПЦ США зустрілися із Вселенським патріархом Варфоломієм. Також у Вселенському патріархаті відбулася конференція «Трансатлантична політична мережа з релігії та дипломатії».

    Найсвіжіше

    Популярне