Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Новий секретар Міжнародного центру міжрелігійного діалогу відвідав Фанар

    У середу, 24 травня Вселенську патріархію відвідав новий Генеральний секретар Міжнародного центру міжрелігійного та міжкультурного діалогу (KAICIID) д-р Зухайр Аль-Харті.

    Аль-Харті був прийнятий Вселенським Патріархом Варфоломієм, і вони мали можливість обговорити питання, пов’язані зі зміцненням і просуванням міжрелігійного діалогу, передає doxologiainfonews.com

    На зустрічі також був присутній митрополит Халкідонський Еммануїл, який є членом Ради директорів KAICIID.

    KAICIID – це Міжнародний центр міжрелігійного та міжкультурного діалогу імені короля Абдулли бін Абдулазіза, розташований у Відні, Австрія. Його метою є підтримка діалогу між людьми різних релігій та культур з метою сприяння взаєморозумінню, повазі та співпраці. Організація була заснована в 2011 році та підтримується урядами Австрії, Саудівської Аравії та Іспанії. Її робота включає організацію конференцій, семінарів та тренінгів, підтримку досліджень та публікацій з міжрелігійного та міжкультурного діалогу, а також сприяння ініціативам, що сприяють зміцненню зв’язків між різними спільнотами та сприяють мирному співіснуванню.

    Нагадаємо, сісто Афіни вручило Вселенському Патріарху найвищу відзнаку. Також в УПЦ (МП) заговорили про діалог із Вселенським патріархатом.

    Найсвіжіше

    Популярне