Понеділок, 6 Травня, 2024
Бiльше

    Нововолинська міська рада позбавила УПЦ (МП) права на земельні ділянки

    Сьогодні, 19 квітня, міський голова Борис Карпус провів позачергове засідання сесії міської ради Нововолинська, на якому було розглянуто 19 проєктів рішень. Депутати громади одноголосно підтримали проєкт рішення про заборону діяльності УПЦ (в єдності з Московським патріархатом) в Нововолинській громаді та припинили право користування земельними ділянками деяких релігійних громад.

    Як повідомляє сайт Нововолинської міської ради, йдеться про заборону користування земельними ділянками Свято-Вознесенській релігійній громаді УПЦ (МП), Свято-Успенському чоловічому монастирю УПЦ (МП) та церкві Святого великомученика і цілителя Пантелеймона УПЦ (МП).

    Також було виділено кошти на підтримку військових формувань та покращення умов роботи Другого відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

    Депутати змінили Комплексну програму розвитку житлово-комунального господарства, екології, дорожнього руху та його безпеки та програму благоустрою Нововолинської ТГ.

    Ряд питань стосувався земельних торгів і затвердження документації із землеустрою.

    Нагадаємо, рівненська облрада проголосувала за заборону діяльності УПЦ (МП). Також в одній із міськрад Львівщини заборонили діяльність УПЦ (МП).

    Карта заборон УПЦ (МП) на нашому сайті.

    Найсвіжіше

    Популярне