П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Бажання вирушити на війну проти українців допомогло клірику РПЦ вийти із заборони в священнослужінні

    У мережі інтернет звернули увагу на указ, опублікований 22 березня цього року на сайті Московської митрополії РПЦ, за підписом митрополита Павла (Пономарьова) у якому той хвалить клірика за бажання вирушити на війну проти України.

    Через такі «благі наміри», митрополит РПЦ вирішив зняти з священника заборону в священнослужінні.

    «Зважаючи на щиросердне покаяння і намір вирушити на служіння в зону СВО, з протоієрея Ігоря Петровича Тарасова з 22 березня 2023 року знімається заборона у священнослужінні», – йдеться в указі митрополита Московського патріархату.

    У квітні 2018 року Тарасов брав участь у протестах мешканців Коломни проти «чужих» сміттєвозів, які привозили сміття на місцевий полігон. Тарасов також є активним борцем проти «електронного концтабору», екуменізму і співчував ідеям терористичної «Новоросії», захоплювався статтями пропагандистського ресурсу «Русская народная линия».

    Проте цей послужний список був не достатній, щоб поновитись Тарасову у «званні». Лише бажання священника Тарасова піти допомагати російським військам вбивати українців «пом’якшило» серце єрарха РПЦ. Це свідчить про «високу» духовність росіян і їхні пріорітети в житті.

    Нагадаємо, священик РПЦ, який сам зі Львова, навчав, як правильно вбивати українців. Також священники РПЦ отримали медалі за війну проти України

    Найсвіжіше

    Популярне