Вівторок, 7 Травня, 2024
Бiльше

    Релігієзнавець Козловський вважає, що законопроєкт про заборону УПЦ (МП) має бути негайно прийнятий

    Релігієзнавець Ігор Козловський вважає, що законопроєкт про заборону УПЦ (в єдності  з МП) потрібно приймати негайно без очікування на правки. Крім цього релігієзнавець звернув увагу, що УПЦ МП намагається представити себе Церквою, яку переслідують.

    Таку думку він висловив в етері телеканалу “Еспресо

    “Зараз представники УПЦ (МП) намагаються створити небезпечне для нас явище. Вони намагаються представити себе церквою, яка перебуває під тиском держави. Тому я постійно заперечую ці твердження. Оскільки в УПЦ (МП) проходять обшуки та розслідування не через імʼя Ісуса Христа, а через пропаганду руського міру“, – пояснив Козловський.

    Релігієзнавець наголосив на важливості швидкого прийняття законопроєкту про заборону УПЦ (МП).

    “Законопроєкт про заборону УПЦ (МП) потрібно приймати негайно. Адже відтермінування призведе до того, що представники УПЦ (МП) будуть розганяти й далі свої твердження про те, що їхню церкву переслідують. В цьому є небезпека. Тому потрібно вже зараз прийняти той законопроєкт, який вже готовий”, – додав він.

    Як повідомляв Духовний Фронт України, у період війни УПЦ (МП) виступає проти РНБО, президента і СБУ. Крім цього російська пропаганда поширює відеозвернення військових-вірян УПЦ (МП). 10 грудня СБУ виявила сотні тисяч готівки, прокремлівську літературу та сухпайки окупантів в Харківській єпархії УПЦ (МП).

    Найсвіжіше

    Популярне