Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник-колаборант Шкіль роздумував, як Дух Святий покине «УПЦ» МП

    Священник-колаборант із УПЦ МП Геннадій Шкіль фантазує над тим, як Дух Святий покине «УПЦ» МП. Відповідні роздуми він опублікував в контексті вручення підозри митрополиту УПЦ МП Іонафану (Єлецьких).

    Шкіль запевняє, що УПЦ МП, після майбутнього об’єднання із ПЦУ, на його думку, «випустить дух».

    Крім того, Шкіль вважає, що Святий Дух перебуває тільки в Московському патріархаті, а після відділення від нього, Бога немає. Тобто священник-втікач цілком серйозно проповідує, що Бог є із вбивцями, але він відходить від тих людей, які відділились від вбивць.

    «Дух Святий і так задумався над доцільністю перебування в УПЦ після Феофанії…», – лякає Шкіль.

    Він пише, що на окупованій території служителі УПЦ МП згадують Московського патріарха, який підтримав російське вторгнення, а також є ті, хто не в слух це робить, тобто таємно.

    Після об’єднання УПЦ МП і ПЦУ Шкіль прогнозує «апокаліпсис» і лякає призванням диявольських сил в Україну. Іонафану ж Шкіль бажає збереження.

    Отець УПЦ МП Геннадій Шкіль, який втік в росію з Херсонщини вважає, що Бог не чує молитви українців, які люблять свою землю, але вислуховує загарбників рашистів. Так само він каже, що Святий Дух перебуває лише із Моспатріархатом, а з ПЦУ – ні. Ось таке перекручене з ніг на голову уявлення, цей «священник»-колаборант проповідує і вірянам.

    Як повідомляв Духовний Фронт України, колаборант-священник УПЦ МП Генадій Шкіль втік із Херсонщини до росії

    Найсвіжіше

    Популярне