П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Московський патріарх доручив організувати у військкоматах пастирську допомогу окупантам

    Священнослужителі РПЦ тепер у всіх військкоматах і пунктах призову звершуватимуть молебні з напутливими словами на проходження військової служби. Як відомо, зараз російські війська займаються окупацією України, тому РПЦ, в черговий раз, благословила військових на гріх крадіжки і вбивства.

    Про це повідомляє сайт Московського патріархату РПЦ.

    Як говориться в повідомленні Московського патріархату, «патріарх Московський …Кіріл благословив усіх єпархіальних архієреїв організувати у співпраці з керівниками регіонів Російської Федерації у військкоматах і пунктах мобілізації (додаткової підготовки) пастирське окормлення мобілізованих».

    У РПЦ зазначили, що російські окупанти у зв’язку з оголошеною путіним мобілізацією, «потребують напутнього слова і духовної підтримки».

    Крім молитов із напуттям, священики РПЦ будуть роздавати молитвослови, натільні хрестики та ікони. «Здійснювати, за запитом і наскільки це можливо, обряди Сповіді та Хрещення», – наголошується в повідомленні сайту Московського патріархату.

    Таким чином РПЦ всеціло займається благословенням воєнних злочинів путіна. У московському патріархаті не бачать нічого поганого в окупації і війні проти іншої країни і всеціло підтримують плани путіна по мобілізації. Священники РПЦ будуть благословляти на забій російських громадян, роздаючи їм молитовники, щоб ті йшли вмирати в Україну за імперські амбіції кремлівського диктатора.

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російським окупантам роздали молитовники з іконами царя Нікалая ІІ, до якого моляться в УПЦ МП. Також, нещодавно патріарх РПЦ агітував росіян воювати за «історичну Русь» і закликав мобілізуватись в лави армії.

    Раніше ДФУ повідомляв, що російські окупанти, які воюють в Україні, наклеюють на свої бронежилети та шоломи іконку Ісуса Христа. Варто зазначити, що в знищеній російській техніці та у шоломах вбитих окупантів неодноразово знаходили іконки святителя Миколая та інших Божих угодників.

    Загарбники вірять, що вбиваючи мирних жителів і дітей, знищуючи житлові будинки, храми та школи, вони воюють на стороні правди, як це проповідує патріарх РПЦ Кіріл (Гундяєв) і як про це брешуть місцеві священники РПЦ. Проте весь світ бачить геноцид українців та загарбницьку, неспровоковану війну рф проти України.

    Скільки б іконок ці демони в камуфляжі собі не наклеїли, скільки б напутніх слів від служителів РПЦ вони б не почули, їх все одно буде справедливо покарано і відправлено до пекла.

    Найсвіжіше

    Популярне