Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Протоєрей РПЦ Ткачьов назвав війну росії «священною» і попросив брати приклад з мусульман

    Священнослужитель РПЦ протоєрей Андрей Ткачьов продовжує закликати росіян гинути за амбіції путіна в Україні. Він намагається виправдати смерть росіян в Україні цитатами із Біблії, але викрив сам себе і росію.

    У своєму відеоблозі «Свята правда» на каналі «Царьград» пропагандист в рясі Ткачьов процитував Повторення Закону зі Старого Завіту і заявив, що війну потрібно сприймати як подію релігійну, оскільки Бог «Господь Бог ваш іде з вами, щоб битися за вас з ворогами [і] спасти вас» (Повтор. 20).

    Протоєрей РПЦ впевнений, що Господь буде битись за російських окупантів, які хочуть привласнити собі Українські землі.

    На думку священника Московського патріархату, у такому розумінні війни православним можуть допомогти мусульмани, і потрібно рівнятися на їхню молитовну мобілізацію.

    «Наша війна має бути релігійною. Чеченці та дагестанці допоможуть нам у цьому, тому що у них цілком ідентичне ставлення до цього. Вони по-своєму моляться, і вони застебнуті, мобілізовані в собі. Вони як чоловіки до цього ставляться, тому дивіться на них та беріть приклад», – сказав Ткачьов, який до 2014 року жив у Львові та Києві.

    Також Ткачьов упевнений, що в армії російських загарбників мають бути священники РПЦ: «Як ми прийшли до мобілізації, хоч і вдавали, що нам це не треба, так ми маємо прийти і до духовенства. Це має бути централізовано».

    Ткачьов перекручує Біблію, щоб виправдати злочини рашизму. Але всі ці уривки з Біблії справедливо стосуються наших захисників України з якими справді є Бог, бо вони захищають свою землю, своїх близьких від вбивць і гвалтівників та псевдореферендумів.

    Без сумніву, що після перемоги України він буде притягнутий до відповідальності, як Геббельс після перемоги над нацизмом. Кіріл (Гундяєв) і Андрей Ткачьов сидітимуть на одній лаві підсудних і весь світ буде слухати їх нікчемні виправдання про те, чому вони захищали російську агресію проти України і підбурювали росіян йти війною проти українців.

    Зазначимо, що після контрнаступу ЗСУ, роспропагандист із РПЦ Ткачьов заговорив українською.

    Найсвіжіше

    Популярне