Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Для заохочення окупантів, РПЦ показує нові дива із іконками та «непробивною» бронею

    Після поразок на Херсонщині та Харківщині російські замполіти разом з попами РПЦ проявили “російську смєкалочку” для заохочення окупантів іти на війну. Вони вирішили транслювати у телеграм-каналах рашистів нові “дива” із іконками.

    Схема загарбники придумали просту як двері. Вони приклеїли скотчем ікону на місці де не пробило броню і зняли відео де переконують таким чином російських військових, що вони начебто “невразливі”, повідомляє InformNapalm.

    Видання зазначає, що схема вузькоспрямована і працює тільки з “дикоправославними” росіянами, на кадирівцях або тувинцях вже не проканає.

    На прикладі командира 64-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 51460) полковника Азатбека Омурбекова, який перед вторгненням в Україну отримував благословення від єпископа Хабаровського Московського патріархату, а потім він та його підлеглі вчиняли геноцид в Бучі та інших населених пунктах України, видно, що тільки рашисти можуть імітувати набожність та водночас вчиняти криваві воєнні злочини. Цілуючи ікони святих вони служать силам Zла.

    Варто зазначити, що ЗСУ вже неодноразово ліквідовувало окупантів із іконками в шоломах, проте це не зупиняє рашистів. Вони тепер не просто кладуть іконки під броню, а наклеюють їх прямо на камуфляж шолому.

    Російські військові злочинці надіються, що так вони зможуть вберегтись від куль і осколків Збройних Сил України.

    Загарбники вірять, що вбиваючи мирних жителів і дітей, знищуючи житлові будинки, храми та школи, вони воюють на стороні правди, як це проповідує патріарх РПЦ Кіріл (Гундяєв). Проте весь світ бачить геноцид українців та загарбницьку, неспровоковану війну рф проти України.

    Скільки б іконок ці чорти в камуфляжі собі не наклеїли їх все одно буде справедливо покарано і відправлено в родючий чорнозем.

    Раніше Духовний Фронт України повідомляв, що путінській армії не вистачає сил у війні з Україною, тому Московському патріархату дали завдання агітувати населення іти в армію.

    В РФ триває кампанія з прихованої мобілізації. Московські попи закликають на війну з Україною і пропонують за це сотні тисяч доларів. Про гріх вбивства священники РПZ взагалі не згадують.

    Нагадаємо, нещодавно священник УПЦ МП на Херсонщині підтримав загарбників, сказавши, що «всі ми росіяни». Крім цього, ЗМІ вирахували священника УПЦ МП, якого судитимуть як інформатора військ РФ. Також московський піп на Волині пропонував матері загиблого героя помолитись за російське військо.

    Найсвіжіше

    Популярне