Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    кадиров готується стати гауляйтером тимчасово окупованих територій України: що це означає

    Голова Чечні кадиров заявив про свій намір покинути посаду, яку він обіймав 15 років. Каже, що вже старий. Насправді ж, він намагається скористатися безпорадністю силовиків у москві, перетворившись на керівника федерального рівня. Як пише низка росЗМІ, йому підготували місце головнокомандувача росгвардії.

    росгвардія — це, де факто, внутрішні війська. Вони можуть займатись як «зачищенням» вже окупованих територій, так і контролем ситуації на території рф. Фактично, кадиров буде головним воєнним поліцаєм країни, арештовуватиме неугодних, розганятиме мітинги та привчатиме мешканців тимчасово окупованих територій України «любити» «русскій мір», пише шеф-редактор видання Obozrevatel Орест Сохар, передає Інформаційний спротив.

    Зараз росгвардією керує золотов. Коли путін ще носив за мером санкт-петербургу чемодан, золотов охороняв доньку собчака ксюшу. золотов, як впевнені в РНБОУ, намагається «скинути» з посади шойгу та стати головним військовим країни.

    кадиров та його посіпаки — погані вояки, але схильні до жорстокості. Опонентів кадирова часто вбивали, в Чечні катування та викрадення — буденність. Очевидно, саме цю практику путін прагне поширити на всю росію в період, коли антивоєнні, антикремлівські настрої та соціальні протести зростатимуть.

    Голова Чечні також намагається отримати статус представника всіх мусульман в рф (близько 15 млн осіб). Після заборони судом перекладу збірників хадисів (вислювань пророка Мухамеда), кадиров публічно натякнув, що мусульман в рф ображати не можна, бо вони воюють проти українців, а можуть цього і не робити.

    Боротьба між силовиками в рф загострюється. На відміну від золотова, шойгу та інших, у кадирова є власне військо тік-ток вояків. Загрозу цього добре розуміють в кремлі. До речі, існує невеличка ймовірність, що фантазії про федеральну владу так ними і залишаться, — в разі, якщо путін отямиться та не ризикне давати мавпі гранату.

    Нагадаємо, місяць тому, мусульманин Рамзан Кадиров отримав православний орден. Також деокупація Криму може бути для Путіна ще «більшою катастрофою», ніж розпад СРСР.

    Найсвіжіше

    Популярне