Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    “Бачили його підлість, підступність”: син президента Ічкерії розповів, чи причетний Рамзан Кадиров до вбивства свого батька

    Обидва Кадирови – Ахмат і його син Рамзан – вороги та зрадники чеченського народу.

    Про це у програмі “Час: Online” з Марією Скібінською на “5 каналі” сказав син обраного президента Чеченської республіки Ічкерія Аслана Масхадова – Анзор Масхадов.

    Він також роз’яснив роль Ахмата Кадирова – батька Рамзана Кадирова.

    “Я цю сім’ю – батька та сина знав дуже добре. Особисто знав, часто бачив. І, напевно, знаю більше ніж будь-хто про цих двох зрадників чеченського народу. Це вороги та зрадники чеченського народу, які пішли на службу ворогу, який вбивав наш народ, чеченський народ”, – наголосив Масхадов.

    Він також прокоментував, чи правда, що Рамзан Кадиров убив свого батька.

    “Я вірю в це”, – сказав він. За його словами, чеченці теж вірять в це.

    “Чеченці теж вірять в це. У таку версію. Ну, найімовірніше. Бачили його підлість, підступність, байдужість до народу, потім тяга до грошей та влади і можу припустити, що він причетний до цього.
    Тим паче в той час він був начальником його служби безпеки, тобто ахмата кадирова. І чомусь цей начальник служби безпеки кадирова в той день, 9 травня, знаходився в москві. Я можу навіть детально сказати, де він знаходився. В одному відомому ресторані. В загальному, здається, що він святкував свою особисту перемогу. Мені так здається”, – підсумував Анзор Масхадов.

    Найсвіжіше

    Популярне