Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦ вже не потрібна: Путін назвав ісламські країни партнерами росії у розв’язанні глобальних питань

    Кремлівський диктатор робить ставку на іслам, а не на православ’я і московський патріархат. 29 серпня президент росії владімір путін відзначив позитивну роль ісламських держав у міжнародному співробітництві. 

    “Держави ісламського світу є нашими традиційними партнерами у розв’язанні багатьох актуальних питань регіонального та глобального порядку денного, у зусиллях щодо побудови більш справедливого, демократичного світопорядку”, – йдеться у привітанні путіна учасникам Глобального молодіжного саміту в Казані, передає Інтерфакс.

    За словами путіна, обрання Казані молодіжною столицею Організації ісламського співробітництва підтверджує “високий рівень відносин росії із цією авторитетною міжнародною структурою”.

    Путін висловив упевненість, що сотні делегатів, які прибули цими днями до Казані з десятків країн, матимуть гарну нагоду провести змістовні дискусії, намітити перспективні проекти для продовження спільної роботи, у тому числі у соціальній та культурній сферах, у галузі технологічних інновацій та підприємництва.

    До слова лідер мусульман рф підтримує агресію путіна проти України.

    Раніше ми вже писали про те, що в росії стрімко збільшується число мусульман. Неіронічно вже можна переіначити російську приказку: “росіянин значить мусульманин“. Крім цього кожен четвертий росіянин вважає себе не віруючим.

    Найсвіжіше

    Популярне