П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Гундяєв подякував Лукашенку за підтримку РПЦ

    Патріарх Московський Кіріл привітав з днем ​​народження президента Білорусі Аляксандра Лукашенка, який у вівторок відзначає 68-річчя, та подякував йому за підтримку Російської Православної Церкви.

    “Вдячний Вам за добру увагу до місії Білоруського екзархату, підтримку починань православного духовенства та мирян. Сподіваюся, що розвиток взаємодії Церкви з інститутами державної влади та всіма здоровими силами суспільства сприятиме збереженню народу, збереженню громадянського миру та злагоди, а також утвердженню традиційних моральних норм у житті людей”, – йдеться у вітанні Гундяєва, опублікованому на сайті РПЦ.

    За словами очільника РПЦ, за роки праць на посту президента Білорусі Лукашенко виявив себе як “досвідчений, далекоглядний і стратегічно мислячий державний діяч, який має тверду політичну волю, усвідомлює особливу відповідальність за майбутнє країни і послідовно обстоює національні інтереси”.

    На закінчення Кіріл побажав білоруському диктатору міцного здоров’я та Божої допомоги у його “відповідальному служінні”.

    Нагадаємо, священник РПЦ освячує зброю окупантам на Харківщині. Також кабмін схвалив санкції проти патріарха Кіріла та інших представників РПЦ.

    Найсвіжіше

    Популярне