Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Посол України у Ватикані розкритикував Франциска за співчуття роспропагандистці Дугіній

    У День Незалежності України 24 серпня папа Франциск, говорячи про російську військову агресію  в Україні, згадав про смерть Дар’ї Дугіної – дочки російського пропагандиста рашизму. Папа назвав її “невинною жертвою війни”.

    «Я думаю про бідну дівчину, яка була підірвана бомбою, що знаходилась під сидінням автомобіля в Москві. За війну платять безневинні», – сказав Франциск.

    Надзвичайний і Повноважний Посол України при Святому Престолі Андрій Юраш прокоментував слова Глави Римо-Католицької Церкви, щодо Дугіної. Він впевнений, що Дугіну не можна назвати невинною жертвою війни, адже вона була ідеологом російського імперіалізму.

    “Сьогоднішня промова Папи розчарувала і змусила задуматися над багатьма речами: не можна говорити в одних і тих же категоріях про агресора & жертву, ґвалтівника та зґвалтованого; як можна назвати одного, точніше одну з ідеологів 🇷🇺 імперіалізму невинною жертвою війни? Вона була вбита росіянами як сакральне жертвоприношення, і тепер вона на щиті війни”, – написав Андрій Юраш.

    Нагадаємо, раніше ФСБ рф заявили, що дочку Дугіна вбила завербована СБУ дівчина, яка вже покинула росію.

    Найсвіжіше

    Популярне