Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    ФСБ рф заявили, що дочку Дугіна вбила завербована СБУ дівчина, яка вже покинула росію (Відео)

    ФСБ у понеділок опублікував відео із, нібито громадянкою України Наталєю Вовк. Спецслужби росії підозрюють Наталію у вбивстві журналістки Дарії Дугіної, дочки російського пропагандиста Александра Дугіна.

    На опублікованому ФСБ рф відео, показаний момент в’їзду Вовк разом із її дочкою до РФ.

    У кінці відео зображено виїзд жінки з РФ, як заявили в спецслужбі, в Естонію. Прикордонники РФ, які перевіряли авто завербованої СБУ українки, нічого не помітили.

    Якщо припустити, що версія ФСБ правдива, то СБУ провела успішну операцію і ліквідувала одну із пропагандисток війни рф проти України.

    ФСБ рф також продемонструвала фотографії з автомобілем жінки, де видно, що вона змінювала номери, а також документи Вовк Наталії.

    Відповідь від ЗСУ і НГУ

    Бійці “Азову” повідомили, що заява про нібито причетність полку до вбивства доньки Олександра Дугіна Дар’ї це чергове недопрацювання і фейк від ФСБ.

    У Нацгвардії також повідомили, що “Вовк Наталія Павлівна не проходила службу в окремому загоні спеціального призначення Національної гвардії “Aзов”.

    У НГУ пов’язують такі блискавичні російські розслідування із тим, щоб якось виправдати серед своїх громадян внутрішньоросійське рішення про визнання полку терористичною організацією.

    Найсвіжіше

    Популярне