Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ МП на Буковині організувала ходу на честь царя російської імперії

    В той час коли тисячі воїнів поклали життя за незалежність України, в той час, коли наша нація, наша земля під щоденними обстрілами, мільйони біженців, тисячі зруйнованих життів, у Чернівецькій області тутешній осередок русского міра під брендом УПЦ МП водить хороводи з обласного центру до містечка Сторожинець, до храму на честь російського імператора Нікалая ІІ.

    Про це повідомляє сторінка парафії ПЦУ в с. Михальча.

    «Думаєте Сторожинець, – це Єрусалим? Ні, але в ньому є особлива “святиня” для руссміра – церква “святих царствєнних мучеників”.  Саме так, поки боремося з ворогом на півдні та сході України, на заході йде так званий “хресний хід”, який прославляє московського царя Ніколая ІІ та його сім’ю, які в ніч з 16 на 17 липня були розстріляні», – йдеться в повідомленні парафії ПЦУ.

    «Ну й звичайно, так звані батюшки й послушники, а насправді слуги московського чорта гундяєва збирають гроші, аби русскій мір на Буковині процвітав», – обурюються автори допису.

    Нагадаємо, нещодавно єрархи УПЦ МП зустрілись із главою терористів «ЛНР», для поліпшення співпраці. Також професор Юрій Чорноморець звернувся до глави ДЕСС із закликом покарати колаборантів УПЦ МП.

    Фото: ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне