П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Відчуття зради… сталось горе», – російські пропагандисти і священники УПЦ МП в ОРДЛО про Собор «УПЦ» МП

    У російських пропагандистів почалась істерика через Собор УПЦ МП, який заявив про самостійність.

    Зокрема агент спецслужб рф на Кіпрі Алєксандр Вознєсєнський пише про «зраду» від «лжемитрополита Онуфрія» і що «суки продажні (тобто УПЦ МП) побігли на розмову з розкольниками».

    «Відчуття зради, підлості та лукавства – це те, що зараз відчуває майже половина УПЦ щодо лжемитрополита Онуфрія та інші. Вам таки вдалося домогтися того, щоб багато людей молилися про прихід російських солдатів, щоб звільнитися не лише покидьків в українській владі, нацистів і бандерівців, а й від продажних превдоєпископів, для яких нацисти та бандерівці стали “захисниками”», – написав пропагандист в Телеграмі.

    Вознєсєнський опублікував відео із окупованого Луганська із коментарем клірика УПЦ МП  Алєксандра Авдюгіна.

    «Я все ж не очікував, – каже Авдюгін. Все було зроблено по шаблону…. Коли владика Павел сказав, що не потрібно згадувати патріарха… тут сталось горе, я по іншому назвати не можу».

    Будучи в окупованому Луганську, священник УПЦ МП Авдюгін запевнив слухачів, що патріарх Варфоломій тепер «з’їсть» УПЦ МП, а Онуфрію не вистачило сили вистояти.

    Авдюгін додав, що йому нібито надходять листи із Рівненщини і Харкова із запитаннями «що нам робити?» і чи «молитись за прихід російського війська?».

    В кінці священник УПЦ МП сказав, що вірить у перемогу терористичних організацій «ЛДНР» і в ОРДЛО ніхто не буде йти із Російської Церкви.

    Найсвіжіше

    Популярне