Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Окупанти на Запоріжжі пропонують мешканцям їхати до Маріуполя та розбирати завали за їжу

    У тимчасово окупованому селищі міського типу Розівка, що у Запорізькій області російські окупанти пропонують місцевим мешканцям погодитися на пропозицію і поїхати до зруйнованого Маріуполя, щоб розбирати завали.

    Про це повідомили у Запорізькій ВЦА.

    За повідомленнями місцевих мешканців, рашисти обіцяють оплачувати таку працю не готівкою, а пайками. Крім того, окупанти наказують місцевим писати заяви на тимчасове приєднання до псевдореспубліки “ДНР” із подальшим приєднанням її до рф.

    Також повідомляється, що у Мелітопольському районі росіяни продовжують мародерити. Окупанти пограбували дорожньо-ремонтні пункти Запорізького облавтодору та асфальтобетонні заводи у селищі Кам’янка та селі Обільне. Розграбували загарбники й бази ТОВ «Автомагістраль-Південь» у м. Мелітополь, м. Токмак та в селі Новополтавка. Також розграбовано виробничу базу ТОВ “Дорожнє будівництво “Альтком”.

    Нагадаємо, папа зустрівся з дружинами бійців полку «Азов», які захищають Маріуполь. Також глава РПЦвУ Онуфрій «во ім’я Христа» попросив Путіна випустити військових із Маріуполя.

    Найсвіжіше

    Популярне