Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Кіріл бреше, що РФ не хоче нікого не хоче захопити, в той час, як на Херсонщині окупанти планують «референдум»

    Патріарх Кіріл (Гундяєв) 8 травня відправив літургію в головному військовому храмі РФ у підмосковній Кубинці, після закінчення якої видав чергову порцію брехні про плани кремля стосовно України.

    «Росія нікому не бажає зла, нікого не хоче захопити і окупувати, ні з кого не хоче викачувати ресурси, як це робить більшість багатих і сильних країн світу, економічно окупуючи слабкі та безпорадні країни. Ми не потребуємо всього цього, ми самодостатні», – заявив Гундяєв, передає «Интерфакс».

    Попри злочини в Бучі та Ірпені, Маріуполі, окупацію Криму, Херсонщини, й інші злодіяння російських військ проти мирного населення, моспатріарх Кіріл похвалив зс рф. Очільник РПЦ Кіріл закликав російських військовослужбовців надихатися прикладами святих.

    Варто зазначити, що 12 травня на Синоді «УПЦ» МП так і не змогли розірвати зв’язку з моспатріархом Кіролом, який звеличує окупантів. Замість цього там пожалілись президенту України та генпрокурору на «гоніння». Онуфрій продовжив поминати Гундяєва, як «велікого гаспадіна нашего Кіріла».

    Нагадаємо, митрополит «УПЦ» МП взяв участь у форумі терористів «ЛНР» і назвав терористичну республіку «нашою Вітчизною». Також синод УПЦ МП просить генпрокурора і президента втрутитись, щоб місцева влада не примушувала їх розірвати зв’язків із Росією.

    Найсвіжіше

    Популярне