Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Москва знову спромоглась використати “УПЦ МП” для реалізації терактів на Великдень

    Підступний задум кремля – здійснити теракти на Великдень у храмах – практично провалився, однак москва знову спромоглась використати підконтрольну собі російську православну церкву в Україні (так звану УПЦ МП) для реалізації свого плану.

    Як інформують джерела Духовного Фронту України з-поміж посадових осіб Кабінету Міністрів України, український Уряд отримав лист, підписаний очільником УПЦ МП митрополитом Онуфрієм (Березовським), у якому він просить владу анулювати дію комендантської години в ніч з 23 на 24 квітня, щоб “православний народ зміг відсвяткувати свято Воскресіння Христового у відповідності до традицій”.

    При цьому відомо, що аналогічні листи отримали й інші органи центральної влади України. Тобто УПЦ МП намагається “мобілізувати” всіх своїх прихильників та вірян в різних установах для досягнення вигідного результату.

    Той факт, що анулювання комендантської години у Великодню ніч фактично наражає громадян України, у тому числі і вірян УПЦ МП, на колосальну небезпеку, і неабияк сприяє реалізації кривавих планів кремля, свідчить або про феноменально безвідповідальне ставлення очільника УПЦ МП до безпеки підпорядкованого духовенства та вірян, або про пряме сприяння окупантам.

    “Цьогоріч ми готуємось до Великодня у важких умовах збройної агресії російської федерації проти України. Вже загинула велика кількість людей, серед яких жінки та діти, зруйновані міста і села, у тому числі й релігійні споруди, в багатьох населених пунктах населення страждає від гуманітарної катастрофи. Українська православна церкви (московського патріархату, – ред.) засуджує війну проти України…”, – пише митрополит Онуфрій (Березовський) у листі, адресованому Урядові України.

    Зображення: Духовний Фронт України

    Найсвіжіше

    Популярне