П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    У Кремлі допустили можливість зустрічі Путіна і Зеленського і назвали умову

    У Кремлі допускають можливість зустрічі президентів Путіна і Зеленського. Однак за умови, що переговори будуть “результативними”.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “РІА Новини”.

    “Ніхто не виключає можливості зустрічі Путіна та Зеленського, так, справді, концептуально вона можлива, але спочатку і делегації, і міністри повинні виконати свою частину роботи з тим, щоб президенти не зустрічалися заради процесу та заради розмови, а зустрічалися заради результату”, – сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

    У Туреччині припустили, що зустріч відбудеться найближчим часом

    Прес-секретар президента Туреччини Ібрагім Калин заявив, що зустріч президентів України і Росії може відбутися в найближчому майбутньому, оскільки є передумови, які дозволяють вважати, що це відбудеться незабаром.

    “Є підстави вважати, що це відбудеться, рано чи пізно”, – заявив він.

    Кулеба пропонував главі Лаврову подзвонити Путіну

    Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба також розповів, як був готовий прямо у ході зустрічі з Лавровим зателефонувати президенту України Володимиру Зеленському та командуванню для обговорення організації гуманітарного коридору. Кулеба запитав у Лаврова, чи готовий він зв’язатися з керівництвом своєї країни, але відповіді не отримав.

    Нагадаємо, вчора за посередництвом Туреччини у Анталії відбулася зустріч очільників зовнішньополітичних відомств України та Росії.

    Найсвіжіше

    Популярне