Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Ідея боротьби з нацистами в Україні ніде не продається, крім Росії — Подоляк

    Ефемерна ідея боротьби з нацистами та націоналістичними батальйонами в Україні як виправдання військової агресії щодо України не сприймається у всьому світі. Така думка створена для внутрішньої, ізольованої від усього світу, аудиторії росіян.

    Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

    “На мій погляд, трошки дивно, але російські високопосадовці дійсно вважають, що вони воюють з нацистами та націоналістичними батальйонами. Це якась сюрреальна історія, яку вони самі собі придумали. Вони таким чином виправдовують свої агресивні, по суті терористичні дії в Україні та вони досі не розуміють, що це не продається, не продається ніде крім самої Росії, яку вони відключили від будь-якої інформаційної зони”, – заявив він у відеозверненні в Twitter.

    Він наголосив, що російська влада відгородила населення від глобального інформаційного простору і тримає “у пастці придуманої історії”.

    “Тобто вбивають наших людей, але воюють зі своїми страхами, які в них є. Ми з ними воюємо за правду, за те що світ зовсім інакший, за те що російської правди не існує, за те що ніяких нацистів крім самої російської федерації яка використовує дійсно фантастично погані технології немає. Тому Україна перемагає по всіх фронтах, Україну підтримує глобальний світ, цивілізація”, – пояснив він.

    На його думку, сучасній цивілізації, де домінують свобода, конкуренція і гуманізм протиставляється світ російських високопосадовців, в якому вони “вбивають мирних громадян інших країн, тому що досі воюють з примарним нацизмом”.

    Найсвіжіше

    Популярне