Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Єрарх УПЦ США митрополит Антоній святкує 49 річницю з дня рукоположення у священичий сан

    Архієпископ УПЦ США Вселенського Патріархату Даниїл разом із Радою митрополії, працівниками Консисторії, духовенством, вірними та студентами Свято-Софіївської Богословської семінарії УПЦ США ​​висловили вітання та слова молитви митрополиту Антонію – першоєрарху Української православної церкви США з нагоди його 49-ї річниці рукоположення в священичий сан.

    «Дякуємо Вам за Вашу віру, відданість і лідерство протягом останніх 49-ти років, а також за Ваші настанови для подальшого успіху нашої Митрополії.
    Також, ми дякуємо Всевишньому Богові за Ваше служіння вірним Української православної церкви США. Нехай Бог пошле Вам ще багато благословенних і здорових років служіння нашій Святій Українській православній церкві США!», – йдеться у привітанні опублікованому на сайті УПЦ США.

    В УПЦ США зазначили, що зі світлим баченням митрополита Антонія, зосередженим на вченні Церкви, а також із почуттям гумору та бажанням служити Євангельській любові нашого Спасителя, «Його Високопреосвященство став для багатьох джерелом підбадьорення в час постійних соціальних, моральних та духовних проблем, які ми переживаємо».

    «Своїм життям і служінням митрополит Антоній показує, що відданість Волі Божій і безкорисливе служіння Церкві – це шлях скорботи, який веде до великих благословень. Наша віра зростає, коли ми бачимо приклад любові та щирої відданості», – додали в УПЦ США.

    Нагадаємо, УПЦ США надіслала архіпастирське послання з нагоди Дня подяки 2021 року. Також в УПЦ США помолились за героїв Революції Гідності та воїнів, які захищають свободу України.

    Найсвіжіше

    Популярне