Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Понад 500 хрещень за останній місяць відбулося у Танзанії в єпархії Александрійського патріархату

    За останній місяць відбулося у Танзанії в єпархії Александрійського Патріархату відбулось понад 500 хрещень людей різного віку. Александрійська Православна Церква Визнала ПЦУ і тепер зазнає нападів від РПЦ, яка хоче створити на її території паралельну структуру. З усім тим, християнство в Танзанії бурхливо розвивається, попри всі намагання з боку Кремля.

    Минулого місяця в єпархії Аруша та Центральній Танзанії охрестили понад 500 осіб. Люди різного віку навіть із віддалених сіл Іриги приходять прийняти Святе Хрещення з рук свого єпископа пана Агатонікоса єрарха Александрійської Церкви, повідомляє orthodoxianewsagency.gr

    В суботу, 25 вересня, до великої родини православної церкви додалося ще 140 осіб! Це радісне послання Євангелія, яке приваблює смиренні душі цих людей, передається з милості Божої до найвіддаленіших і забутих сіл Танзанії.

    Потім, на честь радісної події, відбувся обід.

    Нагадаємо, нещодавно було названо шість друзів РПЦ, які є ключовими для «захоплення» Александрійського Патріархату. Також Вселенський та Александрійський патріархи висловили співчуття з приводу землетрусу на Криті. Крім цього релігійний експерт Олександр Єфременко показав, як РПЦ розколює Православну Церкву на прикладі Александрійського Патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне