П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Криваві жнива “русского міра”: Екс-бойовик терористичної організації “ЛНР” застрелив у Казахстані 5 осіб

    Кривавий інцидент зі стріляниною та людськими жертвами відбувся 20 вересня цього року в Казахстані.

    В одному з районів Алмати судові виконавці та співробітники поліції прийшли до помешкання місцевого мешканця, який заборгував великі суми коштів різним фінансовим установам. Правоохоронці мали виконати рішення суду про примусове виселення чоловіка з будинку.

    Однак останній не зажадав коритись судовому рішенню і відкрив стрілянину по силовикам. П’ятеро людей, у тому числі двоє поліцейських, отримали смертельні вогнепальні поранення і померли. Стрільця було затримано на місці скоєння злочину.

    Як з’ясувалось, злочинцем виявився сповідник “русского міра”, 54-річний житель Казахстану Ігор Дужнов, який брав участь у бойових діях проти України на боці терористичної організації “ЛНР”.

    Подію прокоментував блогер та журналіст Денис Казанський.

    “Ветеран “ополчення” ЛДНР Ігор Дужнов, який проживає в Алмати, набрав боргів і не став повертати. Коли до нього пройшли правоохоронці, щоб арештувати майно, він застрелив пять чоловік. Влаштована Росією на Донбасі бандитська клоака тепер поширює вірус смерті на весь постсовєтський простір. І розгрібати наслідки доведеться ще дуже довго. Співчуття сім’ям загиблих”, – написав оглядач на власній сторінці у Фейсбук.

    Нагадаємо, криваві жнива “русского міра” тривають, у тому числі, і на території Російської Федерації.

    “Духовний фронт” писав раніше, що 18-річний Тимур Бекмансуров, який 20 вересня 2021 року влаштував стрілянину в пермському університеті, виявився сином найманця, який воював на боці терористичних організацій “Л/ДНР” проти України на території Луганської та Донецької областей. А в лютому цього року у Воронежі було затримано екс-бойовика терористичної організації “ЛНР”, який вбив місцеву вчительку.

    Однак, сучасний путінський режим не зважає на пролиту кров адептами “русского міра” і надалі пропагандує власну токсичну ідеологію, що невпинно множить війну, агресію, нетерпимість і страждання.

    Найсвіжіше

    Популярне