Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Кривавий “русскій мір”: Пермський стрілок виявився сином найманця, який воював проти України на Донбасі

    Росіянину, який 20 вересня 2021 року влаштував стрілянину в пермському університеті загрожує довічне ув’язнення. Про це повідомили у слідчому комітеті Росії.

    18-річний Тимур Бекмансуров убив 6 людей і ще 26 поранив. Камера спостереження зафіксувала, як він заходить в один з університетських корпусів, де встиг провчитися десять днів. З рушниці він випустив три десятки набоїв, а в одній з аудиторій добив пораненого.

    ЗМІ з’ясували, що нападник виявився сином найманця, який воював на боці терористичних організацій “Л/ДНР” проти України на території Луганської та Донецької областей.

    “Батько Тімура не живе з ними. Начебто десь в Удмуртії. Знаю, що на життя заробляє війною. Ще з чеченської найманцем працював, потім майже по всіх гарячих точках воював, у тому числі на Донбасі”, – цитує слова одного з сусідів родини “пермського стрільця” “Znak”.

    Співрозмовник російських ЗМІ зауважив, що Бекмансуров з дитинства постійно бачив вдома зброю і вчився з нею поводитись. Більше того, саме батьки і дали Тімурові гроші, на які він придбав рушницю.

    Як бачимо, громадяни Російської Федерації регулярно стають жертвами покидьків та, як у випадку з “пермським стрільцем”, їхніх близьких, які зі зброєю нав’язують ідеологію “русского міра” іншим державам.

    Раніше “Духовний фронт” інформував, як в лютому цього року у Воронежі було затримано екс-бойовика терористичної організації “ЛНР”, який вбив місцеву вчительку.

    Та попри все, Кремль і надалі пропагандує ідеологію “русского міра”, яка невпинно множить війну, агресію, нетерпимість і страждання. А безкарність та вседозволеність новоспечених “народних героїв” дедалі більше дошкуляють самій Російській Федерації.

    Найсвіжіше

    Популярне