Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Строкатий “русскій мір”: У Воронежі затримали бойовика терористичної організації “ЛНР”, який вбив учительку

    У російському місті Воронеж поблизу одного з кафе було виявлено тіло 47-річної жінки з численними ножовими пораненнями. Місцеві ЗМІ писали, що загиблою виявилась вчителька школи №1 Наталья Тушинская.

    Регіональне управління Слідчого комітету РФ порушило кримінальну справу за п.”з” ч.2 ст. 105 (вбивство, поєднане з розбоєм) та п.”в” ч.4 ст. 162 (розбій із завданням тяжкої шкоди здоров’ю потерпілого) Кримінального кодексу Росії.

    “РБК” повідомляє, що вже 11 лютого стало відомо про затримання зловмисника правоохоронцями. Ним виявився 31-річний зрадник України та прихильник “русского міра”, який був учасником терористичної організації “ЛНР”.

    Відомо, що вбивця є уродженцем Луганська. Згідно інформації, яку журналісти відшукали на його сторінках у соцмережах, він служив артилеристом в Збройних Силах України, а з початком російської агресії воював на боці терористичної організації “ЛНР”.

    І як би не було шкода невинно вбиту вчительку, та це і є той високодуховний “русскій мір”, який так активно пропагандують Кремль та РПЦ, а безкарність та вседозволеність отаких “народних героїв” починають дошкуляти, і дошкулятимуть дедалі більше, самій Російській Федерації.

    Найсвіжіше

    Популярне