Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Інформаційні атаки на ПЦУ – це агонія, – митрополит Епіфаній

    В рамках архіпастирського візиту до Харківської єпархії митрополит Київський і всієї України Епіфаній провів окрему робочу зустріч з тимчасовим виконуючем обов’язків голови Харківської облдержадміністрації Михайлом Черняком. Мова йшла про протидію російській агресії та викликам гібридної війни, а також питання розвитку регіону і релігійну й міжконфесійну ситуацію.

    «Ви на самому кордоні боротьби, тож на Вас лежить велика відповідальність. Переконаний, що тут ніхто не хоче бути безправними заручниками, як в тимчасово окупованих Криму й частині Донбасу», – зокрема сказав Епіфаній, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    «Ми знаємо про інформаційні атаки наших антагоністів, але це – агонія, бо процес визнання і поступу ПЦУ незворотній. Ми засвідчили, що стаємо сильнішими, бо не руйнуємося, а зростаємо й розбудовуємося і вони нічого не можуть з цим зробити», – підсумував предстоятель ПЦУ.

    Також митрополит Епіфаній розповів Михайлу Черняку про соціологічні дослідження останніх років, які переконливо свідчать, що ПЦУ – найбільша релігійна спільнота України.

    Крім цього, митрополит Епіфаній разом з єрархами ПЦУ зустрівся з головою Харківської обласної ради Тетяною Єгоровою-Луценко, начальником Управління Служби безпеки України в Харківській області Романом Дудіним, начальником Головного управління Національної поліції в Харківській області Станіславом Перліним, керівником Харківської обласної прокуратури Олександром Фільчаковим, радником голови Харківської обласної державної адміністрації Сергієм Стороженком та радником голови Харківської обласної ради Євгенієм Грицьковим.

    Нагадаємо, дитина з Тернопільщини безплатно отримала ліки від СМА після благословення митрополита Епіфанія. Також митрополит Епіфаній провів зустріч з монахами зі Святої Гори Афон, та зустрівся з главою МЗС України.

    Найсвіжіше

    Популярне