Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Скрєпи зіштовхнулись лобами: В Калмикії жорстоко побили екс-ватажка терористичної організації “ДНР”

    Незвичний конфлікт відбувся у російській Калмикії, де губернатор краю, у минулому багаторазовий чемпіон міжнародних змагань з кікбоксингу, Бату Хасіков завдав серйозних побоїв главі міської адміністрації Елісти, “герою новоросії”, Дмітрію Трапєзнікову.

    Біографія Трапєзнікова, який отримав стусанів від губернатора, містить сторінку, пов’язану з незаконними збройними формуваннями. Дмітрій Трапєзніков очолював так звану “раду міністрів” терористичної організації “ДНР”, а після вбивства ватажка бойовиків Алєксандра Захарченка протягом тижня очолював проросійських терористів .

    Коли новим ватажком терористів став Дєніс Пушилін, Трапєзніков сплив у столиці Калмикії Елісті у якості керівника міської адміністрації. Попри протести місцевих мешканців, які, вочевидь, не дуже раділи новому скрєпоносному градоначальнику-герою, той на посаді втримався.

    Однак, невдоволення населення, зрештою, вилилось у те, що в серпні 2021 року Бату Хасіков змушений був застосувати до “героя новоросії” більш зрозумілі йому аргументи: губернатор-кікбоксер завдав йому таких серйозних побоїв, що Трапєзнікова довелося терміново ушпиталити.

    При цьому, як стверджує видання “Реал”, його вивезли до одного з медзакладів Волгограду, оскільки колишній ватажок терористів сподівається, що в сусідньому регіоні Хасіков не наважиться добити його.

    Нагадаємо, це не перший випадок, коли відлуння “високодуховного” “русского міра”, який РФ намагається пошири в Україні, має побічні ефекти для самої Росії. У лютому цього року, в російському місті Воронеж було затримано 31-річного зрадника України, учасника терористичної організації “ЛНР”, який скоїв вбивство 47-річної вчительки місцевої школи.

    У підсумку видно, як внаслідок безконтрольного розмноження Кремлем отаких “героїв”, безкарність та вседозволеність вказаних персонажів починають дошкуляти, і дошкулятимуть дедалі більше, самій Російській Федерації. Та миритись з таким свавіллям росіяни, виявляється, не завжди готові.

    Найсвіжіше

    Популярне