П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Половина вірян РПЦвУ раді приїзду Варфоломія, але Антоній (Паканич) продовжує заперечувати реальність

    Попри останні результати опитування КМІС, де половина вірян РПЦвУ раді вітати приїзд Вселенського патріарха Варфоломія в Україну, митрополит РПЦвУ Антоній (Паканич) продовжує заперечувати реальність.

    Про це пише єромонах ПЦУ Нестор Назаров у своєму блозі.

    «Пишуть, що митрополит Антоній Паканич не хоче вірити в те, що згідно з соцопитуваннями, 50% вірян РПЦ в Україні зовсім не проти приїзду в Україну патріарха Варфоломія. Звичайно це руйнує всі ті зусилля РПЦ по створенню міфу що вони насправді контролюють свою паству і вона якщо родіна скаже “нада” дружніми рядами попре туди куди їй вкажуть паканичі», – йдеться у блозі.

    «А реальність вона така. Крім зомбування в храмах РПЦвУ люди піддаються й іншим інформаційним впливам. До того ж зовсім ще недавно патріарх Варфоломій був для них цілком нормальним патріархом і вони не можуть так швидко повірити, що раптом з ним сталося щось не те й тепер він ворог народу», – додав отець Нестор.

    «Так що паканичам не залишається нічого іншого як заперечувати реальність, бо вона не збігається з їхніми байками та міфами. І робити це їм тепер доведеться все частіше», – підсумував він.

    Найсвіжіше

    Популярне