Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Спонсор РПЦвУ Новинський хоче придбати проросійський канал «НАШ», який штрафували за релігійну ворожнечу

    Скоро Московський патріархат в Україні зможе посилити свої позиції у інформаційній війні проти українців. Олігарх, спонсор РПЦвУ і протодиякон Московського патріархату Вадим Новинський планує придбати телеканал «НАШ», який неодноразово карали за антиукраїнську пропаганду та розпалювання релігійної ворожнечі.

    Про це повідомляє Gazeta.ua.

    Новинський підтвердив журналістам програми «Схеми: корупція в деталях», що веде перемови про купівлю телеканалу в колишнього депутата від ОПЗЖ й колишнього депутата «регіонала» Євгена Мураєва.

    Чи буде Новінський використовувати телеканал НАШ, для того щоб транслювати там антиукраїнську пропаганду, або виступи проти ПЦУ чи Вселенського патріарха поки не відомо, але скоріш за все – так.

    «Розмови тривають, напевно, уже понад рік про те, щоб можна було якось брати участь в акціонерному капіталі цього телеканалу. Але поки результатів немає. Щойно щось станеться, ви про це дізнаєтеся. Я зроблю це публічно. Я не приховуватиму ніколи. Ви ж знаєте, у мене структура власності вся публічна», — сказав Вадим Новинський.

    Нагадаємо, раніше телеканал «Наш» оштрафували за розпалювання релігійної ворожнечі. 15 червня депутат Вадим Новінський відвідав антидержавний мітинг РПЦвУ під Верховною радою України.

    Найсвіжіше

    Популярне