Понеділок, 15 Квітня, 2024
Бiльше

    Ті, хто спиняли ЗСУ на сході України, тепер хочуть спинити і українську владу – заява вірян ПЦУ

    На 30-му році незалежності України представники російської церкви в Михальчі, собратія яких під виглядом хресних ходів та молитовних стоянь допомогали бойовикам розпалювати війну на сході нашої держави та спиняли наших військових, раптом вирішили з’їздити до столиці, бо вони, як виявляється, «гонімі».

    Про це йдеться на Фейсбук сторінці Храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ с. Михальча.

    «“Гонімі”, вас хто з церкви вигнав? Батюшка ваш! Той хто має залучати людей до церкви — вигнав вас з неї, а зараз до Києва їздить, вдаючи жертву. Ба більше, з ключами від церкви в кишені він просить “прощєнія” в родини новопредставлених, бо не може занести тіло покійного до церкви. А “гонімі” парафіяни мовчки кивають головами, так і має бути. Не сором вам? Ваших батьків, матерів, бабусь, дідусів тримають під дзвіницею, бо в церкву їм зась. Ґазди михальчанські, “хто” чи може, “що” вами керує? Де ваш розум? Кому ви довірилися?», — запитують автори допису.

    «Хто вас “гонить”? Навіть транспарант зрихтували до столиці “Захоплення церков це є дорога в пекло, а не до Бога”. Саме так, закривши, захопивши церкву, затоптавши всі засади моралі, промосковська частина села на чолі з “гонімим” батюшкою прямує дорогою, і ця дорога, на жаль, не до Бога…», — підсумували в громаді ПЦУ села Михальча.

    Нагадаємо, священник РПЦвУ на Буковині намагався зірвати молитву за Героїв Небесної сотні. Також у РПЦвУ запустили фейк про побиття їх вірянина «прихильниками ПЦУ» на Буковині.

    Найсвіжіше

    Популярне