Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    У підмосковній школі діти з автоматами зображали “казанського стрільця”, який 11 травня розстріляв у школі вчительку та учнів

    У середній школі № 42 у підмосковному місті Електросталь 14 травня відбувся незвичний “парад”. Там школярі молодших класів марширували з автоматами і скандували: “Ми русскіє! С намі – Бог!”, пише “Credo press”, посилаючись на сторінку навчального закладу в Instagram.

    Таким чином, діти зобразили “казанського стрільця” Ільназа Галявієва, який назвав себе “богом” і розстріляв восьмеро учнів казанської гімназії і вчительку 11 травня цього року.

    Гаслом “с намі бог!” учні підмосковної школи, вочевидь, мали на увазі саме Гавлявієва, оскільки, наявність у їхніх руках автоматів свідчить про те, що нічого спільного з мирною релігією цей “парад” не мав.

    При цьому, заступник директора школи № 42 Електросталі Єлєна Карпачьова зауважила, що такі “паради” відбуваються щорічно за участі Федеральної служби виконання покарань та “Бойовим братством”.

    У ситуації, що склалась, незрозумілою і нелогічною лишається награна скорбота російських чиновників, які пафосно заявляють про глибокий трагізм злочину, що стався у Казані, а вже через декілька днів проводять отакі “паради”, вклавши дітям до рук зброю, хоч і не справжню… Цього разу.

    Найсвіжіше

    Популярне