П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Терористи з “Л/ДНР” посилили вербування місцевого населення для участі в бойових діях проти України

    Російські окупаційні війська та підконтрольні їм терористичні організації “Л/ДНР” з 20 квітня цього року посилили заходи вербування населення тимчасово окупованих Російською Федерацією територій Донецької та Луганської областей до армійських корпусів, які беруть участь в бойових діях проти України.

    Про це йдеться у зведенні пресслужби Міністерства оборони України щодо обстановки в районі проведення Операції Об’єднаних сил, оприлюдненому на офіційному сайті оборонного відомства.

    Головне управління розвідки МО зокрема інформує, що так звані “військові комісаріати” окупантів зобов’язані протягом десяти днів уточнити списки та наявність осіб, які будуть призвані примусово.

    При цьому, причинами такої активізації названо постійне збільшення небойових втрат серед особового складу у підрозділах терористичних організацій “Л/ДНР”.

    Минулого тижня кількість небойових втрат збройних формувань підконтрольних РФ склала: безповоротних – 7, санітарних – 16. Через поширення фейкових повідомлень і безпідставних звинувачень у російських та місцевих ЗМІ, окупанти намагаються перекласти відповідальність за загибель та поранення найманців на Збройні сили України.

    Найсвіжіше

    Популярне