Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Мер Тернополя і посол України в Ізраїлі домовились провести семінар з історичної пам’яті

    Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук і міський голова Тернополя Сергій Надал домовилися опрацювати питання організації семінару з питання історичної пам’яті двох народів за участю істориків і вчених.

    Про це повідомило Посольство на своїй сторінці в Facebook.

    «Була досягнута домовленість про співпрацю з питання організації семінару, присвяченого історичній пам’яті двох народів, за участю істориків і вчених з України та Ізраїлю. Семінар планується провести на платформі Тернопільського національного педагогічного університету ім.Гнатюка», – йдеться в повідомленні.

    Крім того, сторони обговорили питання налагодження міжрегіонального співробітництва в сферах торгівлі, освіти, медицини та культури.

    «Євген Корнійчук запропонував конкретні презентаційні механізми по просуванню товарів тернопільських виробників на ринок Ізраїлю і пошуку інвесторів для перспективних об’єктів Тернополя і області», – підкреслили в Посольстві.

    Раніше міський голова Тернополя Сергій Надал відповів на критику ізраїльського посла Джоеля Ліона з приводу присвоєння міському стадіону імені лідера Української повстанської армії Романа Шухевича.

     

    Найсвіжіше

    Популярне