П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Глава Россотруднічєства пропонує вдарити ракетами по Києву

    Російський політичний діяч, очільник Федерального агентства у справах Співдружності Незалежних Держав, співвітчизників, які проживають за кордоном і з міжнародного гуманітарного співробітництва РФ (Россотруднічєство) Євгєній Прімаков заявив, що Кремль відреагує на спробу України відновити власну юрисдикцію на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей ударом по столиці України, ключовим об’єктам економіки та вузлам інфраструктури.

    Про це він написав у Telegram, лицемірно приховавши погрози за словом “вважаю”.

    Вважаю, що якщо Київ готується до бліцкригу на Донбасі, то, вважаю, Росія не зможе полишити російських громадян на поталу карателям. Вважаю, що серед числа багатьох інших інструментів у Росії повинно бути подавлення воєнної, командної інфраструктури режиму, у тому числі, за межами району безпосередніх бойових дій, при цьому Росія формально повторить те, що багаторазово повторювали наші шановні партнери у відношенні інших урядів, звинувативши їх у злочинах проти цивільного населення”, – написав представник “русского міра”.

    “Якщо Києву не шкода втрачати солдат у нових котлах, – то втратити, наприклад, Банкову, вузли зв’язку, аеродроми, електростанції, мости, крупні промислові підприємства, які виробляють воєнну продукцію, київському режиму буде боляче”, – висловив свої погрози Прімаков.

    Принагідно нагадаємо, глава Россотруднічєства Євгєній Прімаков – онук колишнього генерала Першого головного управління КДБ та екс-очільника Служби зовнішньої розвідки РФ Євгєнія Максімовіча Прімакова, якого окремі аналітики називають “хрещеним батьком путінізму”.

    Найсвіжіше

    Популярне