П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся з представниками Національного форуму «Трансформація України»

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся 9 березня з членом Наглядової ради Національного форуму «Трансформація України» Анатолієм Кінахом та секретарем Координаційної ради добровольців і волонтерів НФТУ Сергієм Ільницьким і обговорив з гостями безальтернативність європейського вектора розвитку України, підтримку добровольців, які безпосередньо беруть участь у захисті Батьківщини та проєкт Закону про Службу військового капеланства.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Предстоятель Православної Церкви України зазначив, що добровольці, які ще офіційно не визнані загиблими в неоголошеній російсько-українській війні мають зрештою неодмінно отримати вшанування на «Стіні пам’яті», що розміщена на мурах Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

    «Правда і сила духу – це фундамент перемоги. Саме завдяки незламності та усвідомленню правдивості своєї боротьби українським воїнам вдалося зупинити російську агресію. Переконаний, що з Божою допомогою ми зрештою здобудемо й справедливий мир», – підсумував Його Блаженство.

    Нагадаємо,  митрополит Епіфаній нагадав, як Шевченко критикував російську церкву. Також предстоятель ПЦУ освятив автомобіль для безплатного транспортування важкохворих дітей.

    Найсвіжіше

    Популярне