П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    РосЗМІ: В окуповані райони Донеччини завезли російську “вакцину” “Спутнік V”

    “Вакцина” від коронавірусу російського виробництва “Спутнік V” доставлена у тимчасово окуповані райони Донецької області, заявили росЗМІ у “митній службі” окупантів.

    “Вакцина ось в ці хвилини заїхала в республіку. Вакцинація розпочнеться з визначених раніше категорій в понеділок-вівторок”, – заявляють окупанти.

    В окупаційній адміністрації заявили, що в першу чергу будуть вакциновані співробітники освітніх і медичних установ.

    Раніше екс-заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський заявив, що якщо російська «вакцина» від коронавірусу «Спутнік V» потрапить в Україну, це стане для Росії фантастичним шансом завдати чергового пропагандистського удару по частині українського суспільства, що ще сумнівається.

    Соцопитування, проведені в Росії, показали, що 58% росіян не готові робити щеплення «Спутніком V». Серед причин відмови 30% заявили, що треба дочекатися закінчення всіх випробувань; 29% – побоюються побічних дій російської вакцини; 12% – мають протипоказання.

    Експерт Олександр Коваленко зазначав, що партія “Опозиційна платформа – За життя”, її глава Віктор Медведчук, а так само всі експерти, журналісти і телеканали, задіяні в інформаційно-психологічна спецоперації в Україні з насадження українцям російської “вакцини”, є посібниками терористичного акту, наслідки якого розтягнуться на десятиліття.

    Найсвіжіше

    Популярне