Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    “Православний російський мільярд”: У РПЦ озвучили ідею демографічного проєкту

    Відсутність нормального локдауну під час другої хвилі епідемії коронавірусу, а також, через зупинка міграційних процесів у 2020 році спричинили скорочення населення Російської Федерації.

    Про це йдеться у публікації видання “URA.RU”, що присвячена демографічній ситуації в Росії.

    Вказані процеси вкотре підштовхнули демографів та роспатріотів до думки, щодо необхідності підтримки високої народжуваності.

    Найбільш фантастичну пропозицію російській владі запропонував глава асоціації православних експертів Кіріл Фролов. На його думку, уряд повинен оголосити багатодітні сім’ї пріоритетом, а метою має стати “православний російський мільярд”.

    “Якщо тенденцію не припинити, росіяни та інші народи Росії щезнуть з історії. Зусилля Російської православної церкви по масовому впровадженні культу православної багатодітної родини повинні бути підтримані державою. Нас повинно бути не менше, аніж китайців та індусів”, – зауважив Фролов.

    Заява Фролова є напрочуд потрібною та вчасною, оскільки може спричинити різкий стрибок космічної галузі в розвинених державах світу. Пояснюється це тим, що будь-яка адекватна людина, науковець чи політик демократичної країни, розуміє, що спокійне і мирне життя на планеті, де проживає мільярд православних, скрєпоносних “духовних” росіян, не можливе в принципі.

    А тому, єдиний вихід цивілізованого людства – це успішний старт “марсіанської колонії” з подальшим пошуком придатних до життя космічних об’єктів.

    На Марсі “мільярд православних росіян” зашкодити прогресивному людству не зможуть. Оскільки хвалений “Роскосмос” давно припинив займатись ракетобудуванням та перекваліфікувався на патентування товарних знаків для маркування ювелірних виробів, батутів, одягу, рогаток та туалетного паперу, а також, запустив лінію виробництва парфумів, одягу і алкоголю під товарним знаком “Поехали!”. А при такій активній діяльності на ракетобудування ані часу, ані ресурсів не вистачає.

    Нагадаємо, Кіріл Фролов – православний активіст, лідер “Асоціації православних експертів”. Центр “Миротворець” описує його як російського посібника терористів, антиукраїнського пропагандиста і агента спецслужб РФ. Один з координаторів проросійських козацьких і неонацистських організацій на території України. Співпрацює з організаціями “Український вибір” і “Комітет порятунку України”.

    Широко відомий як активний борець за порятунок Росії за допомогою союзу Владіміра Путіна і патріарха Кирила (Гундяєва), який “врятує Росію”. У 2014 році виступав проти вступу України в ЄС, сказавши, що “Асоціація з ЄС економічно невигідна Україні”.

    Найсвіжіше

    Популярне