П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Папа Римський розповів, коли зробить щеплення від коронавірусу

    Папа Римський Франциск планує зробити щеплення від Covid-19 наступного тижня, бо це за його словами, допоможе захистити своє життя і життя навколишніх.

    «Я вважаю, що з етичного погляду кожен повинен приймати вакцину, – сказав Папа, у суботу, 9 січня, в інтерв’ю телеканалу Canale 5, передає Reuters – Це етичний вибір, оскільки ви граєте в азартні ігри не лише зі своїм здоров’ям й зі своїм життям, але ви також граєте в азартні ігри із життями інших».

    Місто Ватикан, найменший незалежний округ у світі, де проживає близько 450 людей, включаючи Папу Римського Франциска, заявило, що незабаром розпочне власну кампанію вакцинації проти коронавірусу.

    «Наступного тижня ми почнемо робити це тут, у Ватикані, і я зарезервував місце для себе. Це потрібно зробити», – додав Папа Римський.

    У молодості Франциску видалили частину легені, що зробило його потенційно вразливим до цієї хвороби.

    Офіційний вебсайт Vatican News повідомляв, що особистий лікар папи Фабріціо Соккорсі помер від ускладнень від COVID-19. 78-річний Соккорсі знаходився в лікарні та лікувався від раку. Він був лікарем папи з 2015 року.

    Нагадаємо, у різдвяному посланні папа римський Франциск згадав Україну. Також папа привітав новообраного президента США Джо Байдена.

    Найсвіжіше

    Популярне