Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    «Духовні руки» Кремля підштовхують Україну до «русского міра»

    Політичний експерт, який надавав коментарі проросійським ЗМІ щодо ситуації в Чорногорії, та відомий своїми промосковськими настроями тонко натякнув на неминучу зміну влади в Україні.
    Відеоролик «Простят всем, кроме Украины. Первый аудит карантина UA. Павел Рудяков» опублікований на youtube-каналі «Перший козацький» містить інформацію про найближчі плани Кремля та причини, які спонукали керівників РФ до швидких дій.
    Перше, про що у відео розповідає політолог Павло Рудяков, – це заїжджена платівка під назвою «МВФ кинуло Україну». Один із найулюбленіших тез Кремля звучить з вуст П.Рудякова словами про те, що серед 77 країн з нерозвинутою економікою отримають відстрочку в обслуговуванні боргів перед МВФ, при цьому, частина заборгованості буде списана. За повідомленням експерта, України у переліку вказаних держав нема, а відтак, Україну МВФ кинув напризволяще з катастрофічною ситуацією в економіці.
    Наступним тезисом Павло Рудяков критикує владу за те, що на початку карантину лунало чимало заяв про загрозу, яка надходить від УПЦ МП (РПЦвУ). Втім, три тижні після Великодня показали, що ніякого спалаху захворюваності на COVID-19 з вини РПЦвУ не настало, а вибачень з боку влади так і не прозвучало.
    Нагадаємо експерту та його прихильникам, що спалаху вдалось уникнути завдяки потужній інформаційний кампанії, яку провели органи державної влади та місцевого самоврядування, проукраїнські ЗМІ та правоохоронні органи України, завдяки якій вдалось стримати окремі плани Кремля з поширення коронавірусу в Україні та достукатись до громадян, переконавши в необхідності уникати скупчень людей під час Пасхи.
    У продовження теми негативного стану економіки України та соціального напруження, політолог вживає фразу «протестний потенціал суспільства, який змів владу Порошенка, в Україні нікуди не подівся».
    Дивно чути про «змітання влади» в той час, коли всім відомо, що Володимир Зеленський та його партія «Слуга народу» прийшли до влади в Україні через законні, демократичні та прозорі вибори, які провела така ненависна Кремлю влада Порошенка. Ніякого «змітання» не було в принципі.
    На останок, Павло Рудяков зазначає, що новим лідером української реальної опозиції стане Андрій Портнов. Цей відверто проросійський діяч, на думку політолога, володіє достатньою харизмою та лідерськими якостями, щоб вимагати від влади відповіді, які вона, на сьогодні, не здатна надати. А до осені 2020 року, коли негативні явища в економіці та соціальній сферах матимуть найбільший резонанс, А.Портнов може розпочати, так звані «балконно-майданні», протести з вимогами дострокових виборів. Таким чином, прогнозує П.Рудяков, у 2021 році відбудеться дострокове переобрання Верховної Ради України, до якої з більшістю місць увійде нова політична сила Андрія Портнова.
    Таким чином, Кремль через своїх глашатаїв в Україні повідомляє про свої найближчі плани, до яких входить зміна чинної української влади, переобрання Парламенту, реванш проросійських політиків на чолі з Андрієм Портновим. Головний же меседж, який звучить з вуст Кремля – це неминуча зміна вектору економічного та суспільного життя України в бік Росії, подалі від «загниваючої» Європи прямісінько в обійми «русского міра».

    Найсвіжіше

    Популярне