Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Автомобілі та електрогенератори закуплені УПЦ США передані захисникам України

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 16 квітня на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря звершив освячення спеціалізованих автомобілів та разом з електрогенераторами передав їх українським воїнам.

    Звертаючись до присутніх зі словом Його Блаженство наголосив на необхідності єднання та постійної духовної й матеріальної підтримки нашого війська, яке бореться з російськими загарбниками, повідомляє сайт ПЦУ.

    «У цей складний час ми маємо робити усе належне та в єдності бути рушійною силою, щоби допомагати нашим мужнім захисникам у протистоянні агресору. Ми щодня молимося, щоби Господь допоміг очистити українську землю від чобіт російських окупантів, а сьогодні хочемо вкласти й свою матеріальну лепту у цю справу. Нехай Боже благословіння буде на кожному з вас і нехай ангел охоронець оберігає кожного захисника України, який боронить нашу свободу й право на існування», – сказав Митрополит Епіфаній.

    Спеціально обладнані транспортні засоби та генератори було придбано в рамках співпраці Православної Церкви України та Української Православної Церкви США.

    Нагадаємо, раніше УПЦ США передала три автомобілі, які мають рятувати життя захисникам України.

    Найсвіжіше

    Популярне