Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії пройшли обшуки у членів секти, яка хотіла перевірити путіна на божевілля

    У Ставропольському краї пройшли обшуки у членів секти Лади-Русі (Світлани Пеунової) – Марії Карнаухової (Ставрополь) та Сталіни Ерленбах (Невинномиськ). Секта регулярно змінює свої форми, представляючись “громадянами СРСР”, “партією “Воля”, “Загальнонародним союзом відродження Росії”, “Союзом дружин і матерів військовослужбовців”, а зараз – рухом “Будуємо майбутнє разом”.

    Про це інформує сайт Християни проти війни.

    Загальною ідеєю секти є боротьба з «юдейською змовою» (на їхню думку, війну РФ та України розв’язали таємні члени Хабада Путін і Зеленський ) і спроба привести до влади Пеунову, яка зараз переховується від карного розшуку.

    Нагадаємо, що на початку лютого члени секти Лади-Русі звернулися до ЦВК, Генпрокуратури та Адміністрації путіна із запитами про Путіна :чи не править країною його двійник, чи не збожеволів Путін і чи не є він таємним юдеєм.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній закликає не дозволити злу Росії поширитися світом. Також три роки колонії за “фейки про армію” суд рф дав єромонаху, який втік в росію із України після 2014 року.

    Найсвіжіше

    Популярне