Вівторок, 14 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ відвідав поранених захисників України у Житомирі

    11 лютого 2024 року, під час візиту до Житомира, митрополит Епіфаній, предстоятель Православної Церкви України, разом з єпископом Житомирським і Овруцьким Паїсієм та представниками місцевої влади відвідали військовий госпіталь, де наразі проходять лікування українські воїни, поранені внаслідок російської агресії.

    Начальник госпіталю, полковник медичної служби Олександр Серебряков, персонал закладу та капелани тепло зустріли гостей, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Предстоятель ПЦУ помолився у храмі на честь преподобного Агапіта Печерського та освятив ікони, написані на плитах від бронежилетів.

    Після цього Митрополит Епіфаній оглянув кімнату арттерапії, де поспілкувався з пацієнтами та відзначив важливість психологічної реабілітації для воїнів, які отримали травми.

    Під час спілкування з пораненими захисниками України Предстоятель висловив їм щиру подяку за їхню мужність та самовідданість у захисті Батьківщини, а також побажав їм швидкого одужання та Божої опіки.

    Нагадаємо, у придорожній каплиці на Житомирщині встановили та освятили нову статую Діви Марії. Також на Житомирщині 50 громад долучились до ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне